fbpx

Videotuotanto

Luomme tarinallisia videotuotantoja, jotka vahvistavat yrityksesi viestiä ja imagoa.

Elävät kuvat herättävät tarinasi henkiin

Videolla on ainutlaatuinen voima herättää tunteita ja välittää mielikuvia, tehden siitä korvaamattoman välineen organisaatiosi viestinnälle. RajuLive on silta vision ja valmiin videon välillä. Elokuvatason kameratekniikka, valaisu ja äänisuunnittelu yhdessä tekoälyn ja animoinnin rinnalla ovat aseitamme, kun tuomme ideaasi eloon. Varmistamme niin television, some-feedien kuin kaupunkien diginäyttöjen keskellä, että videosi erottuu ja vaikuttaa kaikilla alustoilla.

Onko aika antaa yrityksesi näkyä? Ota yhteyttä, ja mietitään yhdessä, minkälainen videotuotanto vastaa parhaiten teidän tarpeisiinne.

Mainosvideot

Maailma muuttuu ja ihmiset sen mukana. Markkinointiviestin pitää tavoittaa tehokkaasti ja kiinnostavasti tai muuten viesti menee ohi. Kun sinulla herää tarve esitellä uusi tuotteesi, palvelusi tai vaikka monivaiheinen palvelukokonaisuus, on video siihen havainnollinen ja toimiva tapa.

Suunnittelemme ja toteutamme mainosvideoita eri käyttötarpeisiin ja alustoille, kuten esimerkiksi televisioon, sosiaaliseen mediaan, nettiin, messuille tai muihin tapahtumiin. Huomioimme mainosvideoiden sisällön, tyylin ja pituuden niin, että ne sopivat valitsemaasi kanavaan ja tavoitteeseesi.

Puhtaiden mainosvideoiden lisäksi toteutamme ammattitaidolla dokumentaarisia ja informatiivisia videoita.

Mainosvideot Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

Konekuiskaaja

Robert Redford on ohjannut vuonna 1998 elokuvan miehestä, joka ymmärtää poikkeuksellisesti hevosia. Tämän elokuvan inspiroimana BriiffiGround käsikirjoitti Kärcher Center Kyppiplavelulle konekuiskaaja-mainosvideon, jolla mainostetaan yrityksen huoltopalveluita. Me hoidimme kuvauksen ja jälkituotannon lisäksi tuotannon lavastuksen ja maskeerauksen.

Asiakas

Kärcher Center Kymppipalvelu

Mainostoimisto

BriiffiGround

Viking Line – Konferenssipalvelut

Kokouspäivä merillä on monille yrityksille tuttu ja toimiva konsepti, mutta kaikki siihen liittyvät mahdollisuudet eivät välttämättä olekaan niin tuttuja. Me pääseimme ideoimaan ja toteuttamaan konferenssipalveluiden mainosvideoita niin suomen kuin ruotsinkin kielellä Viking Linelle. Tuotannon suunnittelun lisäksi me hoidimme myös näyttelijät, puvustuksen ja maskeerauksen.

Asiakas

Viking Line

TempurTV 2023 – Aarne Talvitie

Olemme toimineet jo useamman vuoden ajan Tempurin ja HC TPS:n tuotantokumppanina TempurTV-videotuotannoissa. Tepsin pelaajien nukkumisesta kertovia videoita hyödynnetään ottelutapahtumissa Gatorade Centerin mediakuutiolla sekä sosiaalisessa mediassa. Tällä kaudella TempurTV-jaksoihin pääsi esiintymään viisi pelaajaa. Me pyrimme tuomaan joka vuosi uusia ideoita ja twistiä videoihin, kuten tänä vuonna Super 8 kaitafilmikameran hyödyntäminen kuvauksissa.

Asiakas

Tempur

Kumppani

HC TPS

Ravintola Lang Bakke

Ravintola Lang Bakke halusi kertoa mainosvideoilla eri palveluistaan herkullisella tavalla. Kuvausten lopputuloksena syntyi kolme lyhyttä yrityksen eri palveluista kertovaa mainosvideota sekä yksi pidempi näiden yhdistelmä. Videokuvausten yhteydessä tuotettiin ravintolalle myös somekuvia.

Asiakas

Ravintola Lang Bakke

Brändifilmit

Brändifilmit ja yritysesittelyvideot ovat tehokas ja luova tapa kertoa yrityksesi tarina ja herättää asiakkaidesi mielenkiinto kilpailijoista eroavalla tavalla. Me tuotamme laadukkaita ja persoonallisia videoita, jotka välittävät yrityksesi arvot, visiot ja tavoitteet. Kuuntelemme asiakasta ja räätälöimme brändifilmit toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi. Hyödynnämme uusinta tekniikkaa ja ammattitaitoa, jotta brändifilmit ovat visuaalisesti näyttäviä ja sisällöllisesti kiinnostavia. Laadukas brändifilmi on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Brändifilmit Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

Viking Line – Yritys- ja vastuullisuusvideo

Viking Linen tuoreella yritysvideolla esitellään yli 60-vuotiaan meriliikennekonkarin toimintaa keskittyen myös tärkeisiin vastuullisuusasioihin. Kansainvälisillä kentillä pelaavan asiakkaan videosta tuotettiin kolme eri kieliversiota sekä myös lyhyempiä klippejä sosiaalista mediaa varten.

Asiakas

Viking Line

Esteri Group – Brändifilmi

Esteri Group on palo- ja pelastusalan vahva ja perinteinen toimija, jonka tuotteilla pelastetaan ihmisiä päivittäin ympäri maapallon. Me olemme auttaneet Esteri Groupia sekä siihen kuuluvia yrityksiä ja tuotemerkkejä moninaisin videoihin liittyvin palveluin aina livelähetyksistä koko konsernin brändifilmiin asti.

Asiakas

Esteri Group

Viihde

RajuLive tuo viihteen ja brändin yhteen. Luomme houkuttelevia some-sisältöjä, musiikkivideoita, keikkatallenteita ja paljon muuta. Tuottamamme viihdesisältö tarjoaa katsojalle lisäarvoa viihdyttävyyden, opettavaisuuden ja informatiivisuuden kautta, samalla kun se hienovaraisesti rakentaa brändimielikuvaa ja pitkäaikaisia suhteita kohdeyleisön kanssa.

Viihde Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

RNO – Joulukalenteri 2022

Teimme Riku Niemi Orchestralle musiikkivideojoulukalenteri vuonna 2022. Kahden pitkän kuvauspäivän aikana RNO:n vieraana legendaarisella Finnvoxin studiolla kävi liuta kotimaisia tähtiartisteja. Kuvaamastamme materiaalista viimeisteltiin jälkituotannossa 24 musiikkivideota, jotka julkaistiin päivittäin joulukuussa 2022 RNO:n YouTube-kanavalle.

Asiakas

Riku Niemi Orchestra

Tapahtumavideot

Tapahtumataltiointi on loistava tapa ikuistaa tapahtumasi ja jakaa se laajemmalle yleisölle. Me taltioimme tapahtumasi ammattitaidolla ja huolellisuudella, oli kyseessä sitten asiapitoinen tai viihteellinen tilaisuus. Tuotantomme välittää tapahtumasi tunnelman, sisällön ja merkityksen.

Toimitamme tapahtumataltioinnit sinulle haluamassasi muodossa ja alustalla, jotta voit hyödyntää niitä myöhemmin haluamallasi tavalla. Yksi hyvä vaihtoehto tallenteiden julkaisualustaksi on meidän Rajucast.tv..

Katso lisätietoa muista monipuolisista tapahtumapalveluistamme Livetuotannot-osiosta.

Tapahtumavideot Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

Secto Rally Finland – Aftermovie

Secto Rally Finland, eli legendaarinen Suomen MM-ralli, on tunnettu sorateistään, järvimaisemista, näyttävistä hypyistä ja yleisestä tunnelmastaan. Me olemme tuottaneet tapahtuman virallisen tapahtumakoosteen jo parina vuotena. Tapahtuman ja kuvausten keskuspaikka on Jyväskylä, mutta autojen perässä liikutaan laajasti Keski-Suomen sorateillä.

Asiakas

AKK Motorsport

DB Schenker – Aftermovie

DB Schenker avasi uuden Tampereen alueterminaalin näyttävän juhlan saattelemana Lempäälässä. Me toteutimme tapahtuman koostevideon, jolla kiitettiin osallistujia loistavasta illasta eri kanavien kautta.

Asiakas

DB Schenker

Videobot

Instagram ja TikTok ovat opettaneet kuluttajat pystymuotoisiin, lyhyisiin ja nopeatempoisiin videoihin. Vuoden 2022 Slushissa julkaistu Videobot-palvelu tuo nämä samat koukuttavat videosisällöt myös yritysten kotisivuille tehden niistä elävämpiä ja kiinnostavampia. Me olemme yksi Videobotin tuotanto- ja myyntikumppaneista ja löydät pienen Videobotin tietysti meidänkin kotisivuiltamme.

Videobot on helppo lisätä kotisivuillesi ja se toimii kaikilla laitteilla. Videobotin idea on se, että liikkuvan kuvan huomioarvo on paljon isompi kuin tekstin ja sillä saadaan nostettua esiin kotisivujen tärkeimmät asiat tehokkaalla tavalla. Videobot ei ole pelkkä puhuva pää, vaan se on sitä tehokkaampi mitä enemmän käytetään mielikuvitusta, kuvituskuvia ja vedotaan tarinallisesti tunteisiin. Katso alla olevista case-esimerkeistä lisää.

Videobot Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

Videobot: Volvo

Keskusautohalli haluisi esitellä Volvon uusia EX30 ja EX90 -malleja kotisivuillaan Videbotin avulla, koska liikkuva kuva ja somesta tutut pystysuuntaiset lyhytvideot ovat tämän päivän kuluttajille tuttu formaatti. Kuten näistä videoista huomaa, Videobot sopii myös vähän teknisempään esittelyyn ja tarinankerrontaan.

Tutustu tästä Keskusautohallin Volvoa esittelevään Videobotiin tarkemmin.

Tilaaja

Videobot

Asiakas

Keskusautohalli

Videobot: Turun kaupunginteatteri

Turun Kaupunginteatterin kotisivujen Videobotissa houkutellaan ihmisiä tutustumaan teatteriin ja ostamaan lippuja näytöksiin. Videobotissa esiintyy mm. teatterin taiteellinen johtaja Mikko Kouki.

Tutustu tästä Kaupunginteatterin Videobotiin tarkemmin.

Tilaaja

Videobot

Asiakas

Turun Kaupunginteatteri

Videobot: Paavo Nurmi Games

Paavo Nurmi Games halusi nostaa tapahtuman ennakkomarkkinoinnissa esiin kirkkaimpia yleisurheilutähtiä. Kotisivuille huomiota herättämään lisätyssä Videobotissa esiintyvät Wilma Murto, Silja Kosonen ja Topi Raitanen.

Tutustu tästä PNG:n Videobotiin tarkemmin.

Tilaaja

Videobot

Asiakas

PNG

Riku Niemi

taiteellinen johtaja, Riku Niemi Orchestra (RNO)

Työskentely RajuLiven kanssa oli oikea ratkaisu. Toiminta oli ensikontaktista ja alun suunnitteluvaiheesta alkaen projektin loppuun asti ammattitaitoista, tarkkaa, tehokasta, ystävällistä ja huomaavaista. Henkilökunta on motivoitunutta ja kykenee tilanteen mukaan joustamaan, sekä toimimaan myös itsenäisesti. Korkeaa laatua ja rentoa ilmapiiriä arvostavan toimijan täysosuma yhteistyökumppaniksi.

Sammy Ejder

Viking Line Abp

I am glad that we choose to collaborate with RajuLive when we needed a film to showcase the sustainability work at Viking Line. We are delighted with the outcome of the project, and the film meet our high expectations. The cooperation throughout the entire process was clear and professional, and we appreciate the timely delivery of the finished product. We look forward to working with RajuLive on future projects.

Iivari Kalliomäki

Esteri Group

Brändifilmimme on kyllä erittäin hyvä ja paranee entisestään joka kerta kun sitä katsoo!

Sami Kolsi

viestintäpäällikkö, AKK Sports oy

RajuLiveltä olemme saaneet erinomaiset aftermoviet, joissa ammattilaisten kädenjälki todella loistaa. Yhteistyö on ollut projekteissä tiivistä ja sujuvaa, ja toiveitamme on toteutettu nopeallakin aikataululla. Upeat videot kertovat Suomen MM-rallin tarinaa sykähdyttävällä otteella niin kotimaiselle kuin kansainväliselle yleisölle. Suosittelemme lämpimästi RajuLiven videotuotantoja kaikille.

Henna Hirvikoski

Videobot

Näistä tuli siis NIIN mageet hittovie! Kiitos super hyvästä työstä teille!

Mika Virmalainen

Suomen Padelliiton kumppanuus- ja
markkinointipäällikkö Mika Virmalainen

RajuLive on olut Padelliiton Cupra Finnish Padel Tourilla isona apuna kehittämässä kumppaneidemme näkyvyyttä hieman erilailla kun ollaan ehkä totuttu. Lähetysgrafiikat ja muut kumppanuusnäkyydet ovat takuulla maailmanluokkaa. Monikameratuotanto tuo katsojille lisäarvoa, mutta tekee myös lähetysten seuraamisesta nautinnollisempaa ja helpompaa.

Gunilla Sjöberg

palvelujohtaja, Aboa Events

RajuLive on toiminut luotettavana kumppaninamme jo usean vuoden ajan. Heidän asiantunteva tiiminsä on varmistanut, että tapahtumiemme tekninen toteutus ja live-striimaukset ovat olleet huippuluokkaa. Konferenssien markkinoinnin vaikuttavuutta ovat lisänneet yhteistyössä toteutetut mainosvideot ja aftermoviet. Suosittelemme lämpimästi RajuLiveä kumppaniksi tapahtumien toteuttamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Keskustellaan tarpeistasi ja suunnitellaan yhdessä.

Jani Nieminen
yrittäjä, myynti, vastaava tuottaja
Kuvatuotannot
044 043 2116
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.