fbpx

Livetuotanto

tapahtumissa mukana rajusti, mutta rennosti.

Tapahtumasi, meidän käsissämme.

Jokainen tapahtuma kertoo tarinan, ja me RajuLivessä haluamme varmistaa, että tarinasi tulee kerrotuksi parhaalla mahdollisella tavalla. Elävöitämme tapahtumaasi tuottamalla sisältöä livenä tapahtuman näytöiltä ja screeneiltä aina kotisohville saakka. Olipa kyse suuresta konsertista tai intiimistä seminaarista, jokainen asiakas ansaitsee huippulaadukkaan ja luotettavan kuvatuotannon.

Meille on sydämen asia tehdä yhteistyöstä sujuvaa. Meidän ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että sinun ei tarvitse ymmärtää tekniikkaa, vaan voit keskittyä siihen, mitä teet parhaiten. Meille sinä ja tapahtumasi ovat aina etusijalla.

Yhteistyö sisaryrityksemme Rajupajan kanssa vie tapahtumasi uudelle tasolle. Koko tapahtumatekniikan palvelupaketti yhden katon alta takaa joustavuuden, tehokkuuden ja huippulaadun – jokaisessa projektissamme.

livelähetys

Oletpa järjestämässä minkäkokoista tai -tyyppistä tapahtumaa tahansa, RajuLive on kokenut luottokumppanisi tuomaan tapahtumasi suorana kaikkien saataville mistä ja milloin vain. Tuemme sinua läpi lähetysprosessin ennakkovalmisteluista tapahtuman läpiviennin kautta jälkitöihin asti. RajucastTV on moderni lähetysalustamme, joka muovautuu juuri sinun brändiisi ja tapahtumaasi sopivaksi tapahtuman etäosallistumispaikaksi.

Virtuaalitapahtumien terminologia ei ole täysin vakiintunutta ja yksiselitteistä, joten olemme määritelleet omassa kielessämme muutamat termit helpottamaan kommunikointia: Striimaus on tapahtumapaikalta tapahtuva viiveellinen, mutta laadukkaampi lähetys suurellekin yleisölle. Webinaari on pienemmän osallistujakunnan reaaliaikainen info- tai koulutustapahtuma, johon usealla on mahdollisuus interaktiivisesti osallistua omalla laitteellaan. Studiolähetys tehdään valmiista studiosta helposti ja TV-tason luotettavasti. Hybriditapahtumassa yleisö on paikalla niin fyysisesti kuin virtuaalisesti.

Livelähetys Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

Eurooppa-foorumi

Eurooppa-foorumi on Turussa vuosittain järjestettävä EU-keskustelun ykkösareena Suomessa. Olemme vuosia huolehtineet yhdessä Rajupajan kanssa teknisestä toteutuksesta ja livelähetyksestä verkkoon useasta tapahtumapaikasta yhtä aikaa kolmen päivän ajan.

Asiakas

Eurooppa-foorumi Turussa ry

Tapahtumatoimisto

Aboa Cogress and Event Services

Tapahtumakuvaus

Tapahtumakuvaus tai livekuvaus ei ole vain kameran tuottamaa kuvaa suurelle näytölle – se on ikkuna tapahtumasi sydämeen, silta yleisön ja esityksen välillä. Liveskriinauksella mahdollistamme sen, että jokainen yleisössä voi tuntea olevansa aivan lavan reunalla, riippumatta siitä, missä istut tai seisot. Kun tuomme esiintyjät lähemmäksi suurilla näytöillä, luomme syvemmän yhteyden yleisöön, vahvistamme tapahtuman tunnelmaa ja tuotamme yhdessä paremman elämyksen osallistujille.

Oli sitten kyseessä lääketieteellinen kongressi, ulkoilmafestari tai yrityksen pikkujoulut, jokainen hetki on tärkeä. Tapahtumakuvauksessamme yhdistyvät tekninen osaaminen ja kyky vangita kriittiset hetket. Olipa kyse sitten artistin tunteikkaasta esityksestä, yleisön villistä reaktiosta tai puheenjohtajan arvokkaasta avajaispuheesta, RajuLive tuo sen suoraan näytöllesi, tarvittaessa elävöitettynä tilaisuuden luonteeseen sopivilla tehosteilla. Me emme vain kuvaa tapahtumia, me rikastamme niitä.

Tapahtumakuvaus Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

Pikkulaskiainen

Vuodesta 1991 Pikkulaskiainen on kerännyt tuhannet opiskelijat ympäri Suomea talviseen Turkuun seuraamaan perinteistä ja vauhdikasta mäkikisaa ja huippuartiestien keikkoja Kauppatorin ympäristöön. Yleisötungoksen vuoksi kaikki eivät mahdu ihailemaan itse tehtyjä menopelejä rinteeseen, joten livekuvaa välitetään screeneille ympäri tapahtuma-aluetta kaikkien nähtäville.

Asiakas

TuKy

Tapahtumapaikka

Turun Kauppatori

Monikameratuotannot

Mitä viihteellisempi ja monipuolisempi tapahtuma, sitä innokkaampi video-crew on vaudissa kuvaohjaajan komennossa. Tuotamme videosisältöä, joka heijastaa tapahtumasi ydintä, kunnioittaa järjestäjän näkemystä ja saa jokaisen katsojan tuntemaan ja syttymään mukana. Me haluamme auttaa sinua tekemään tapahtumastasi unohtumattoman.

Parhaat kiksit saamme yksilöllisistä ja ohjatuista monikameratuotannoista, jotka mahdollistavat tapahtumien yksityiskohtien huomioimisen yksityiskohtia myöden. Panostamme siihen, että jokainen hetki, kuvakulma ja leikkaus tukee tapahtumasi tarinaa, olipa kyseessä viihteen huipentuma, urheilun jännittävimmät hetket tai kulttuuritapahtuman sykähdyttävät kohtaukset. Meillä on monipuolinen kalusto, joka suunnitellaan ikuistamaan tärkeimmät hetket ja varmistaa, että yleisösi kokee tapahtuman parhaalla mahdollisella tavalla niin paikan päällä screeneiltä kuin verkon yli seurattuna.

Monikameratuotannot Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

Cupra Finnish Padel Tour 2023

Suomen Padelliiton järjestämä Cupra Finnish Padel Tourin viisi osakilpailua sekä Masters-päätösturnaus striimataan vuonna 2023 meidän toimesta ISTV:lle ja Ruutuun. Yhteistyöhön lähdettäessä teknisesti hyvien lähetysten ohella yksi tärkeä asia yhteistyössä oli tarjota uusia ajatuksia ja ratkaisuja yhteistyökumppaneiden näkyvyyteen.

Asiakas

Suomen Padelliitto

Lähetysalusta

ISTV & Ruutu

Sunborn Live Stream

Korona sulki kaiken muun ohella luonnollisesti myös bändien keikkaovet. Kehittelimme yhdessä Sunborn Liven kanssa virtuaalisen keikkakiertueen, joka sisälsi 7 keikkaa mm. Battlebeastiltä, Tuire Kilpeläiseltä, Waltteri Torikalta ja Stam1nalta Ali Jahangirin juontamana. Rakensimme ja lanseerasimme aiemman hittituotteemme LiveKatsomon ja integroimme TicketMasterin kanssa lipunmyynnin keikoille.

Asiakas

Sunborn Live

Tapahtumapaikka

Kulttuuritalo

Lähetysalusta

LiveKatsomo

K-Team Live

K-Team Päivät on K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma, joka kokoaa K-kauppiaat, K-kaupan henkilökunnan, keskolaiset sekä yhteistyökumppanit saman katon alle. Toteutimme päivistä yhdessä Rajupajan kanssa virtuaalisen ja interaktiivisen monikamera-version K-Team Liven, jonka juonsivat Susanna Laine ja Mikko Penttilä.

Asiakas

K-Kauppiasliitto

Tapahtumapaikka

K-Kampus, Helsinki

Tapahtumasisällöt

Erinomainen tapahtuma on yhdistelmä suunnitelmallisuutta, intohimoa ja visuaalista ilmettä. Tuotamme videosisältöä, joka heijastaa tapahtumasi ydintä, kunnioittaa järjestäjän näkemystä ja tekee vaikutuksen jokaiseen katsojaan. Anna meidän näyttää, kuinka tehdä tapahtumastasi entistä mieleenpainuvampi.

Jokainen tapahtuma on kuin tarina, ja jokainen tarina ansaitsee huippuhetkensä. Kauttamme saat monipuoliset palvelut jokaiseen näistä hetkistä. Aloitusvideot asettavat tunnelman, insertit syventävät kokemusta ja tuovat lisätietoa, dynaamiset grafiikat ja animaatiot elävöittävät sekä sitovat brändiin, ja kaiken huipuksi AfterMovie eli fiiliskooste kokoaa yhteen parhaat palat, toimien muistutuksena ikimuistoisesta tapahtumastasi ja tukee seuraavan tapahtuman markkinointia. RajuLive luo tapahtumaasi visuaalisen sykkeen, joka resonoi jokaisen osallistujan sydämessä.

Tapahtumasisällöt Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

Elomatic 50v

Elomatic on suomalainen suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka keskittyy ihmisten ja ympäristön hyvinvointia parantaviin ratkaisuihin. Toteutimme yhdessä Viihdy Turun kanssa ikimuistoisen ohjelmanumeron perheyrityksen 50-vuotisjuhliin, kun kuvasimme tapahtumaviikolla ennakkomateriaalia ja itse tapahtumassa piilokameraa ja editoimme prankin tapahtuman loppuhuipennukseen paikan päällä livenä.

Asiakas

Elomatic

Ohjelmatoimisto

Viihdy Turku

Tapahtumapaikka

Gatorade Center

Satama Areena

Satama Areena on tapahtumien ja kohtaamisten uusi keskus Kotkassa, jonka teknisenä kumppanina Rajupaja toimii. Tuotimme keskuksen avajaistapahtumaan monikameratuotannon lisäksi tapahtuman teemaan ja brändiin sopivaa vaihtuvaa grafiikkaa ja animaatioita merellisessä suomi-hengessä. Jälkituotannossa syntyi tapahtuman AfterMovien lisäksi musiikkivideo Club for Fivelle.

Asiakas

Satama Areena

Riku Niemi

taiteellinen johtaja, Riku Niemi Orchestra (RNO)

Työskentely RajuLiven kanssa oli oikea ratkaisu. Toiminta oli ensikontaktista ja alun suunnitteluvaiheesta alkaen projektin loppuun asti ammattitaitoista, tarkkaa, tehokasta, ystävällistä ja huomaavaista. Henkilökunta on motivoitunutta ja kykenee tilanteen mukaan joustamaan, sekä toimimaan myös itsenäisesti. Korkeaa laatua ja rentoa ilmapiiriä arvostavan toimijan täysosuma yhteistyökumppaniksi.

Sammy Ejder

Viking Line Abp

I am glad that we choose to collaborate with RajuLive when we needed a film to showcase the sustainability work at Viking Line. We are delighted with the outcome of the project, and the film meet our high expectations. The cooperation throughout the entire process was clear and professional, and we appreciate the timely delivery of the finished product. We look forward to working with RajuLive on future projects.

Iivari Kalliomäki

Esteri Group

Brändifilmimme on kyllä erittäin hyvä ja paranee entisestään joka kerta kun sitä katsoo!

Sami Kolsi

viestintäpäällikkö, AKK Sports oy

RajuLiveltä olemme saaneet erinomaiset aftermoviet, joissa ammattilaisten kädenjälki todella loistaa. Yhteistyö on ollut projekteissä tiivistä ja sujuvaa, ja toiveitamme on toteutettu nopeallakin aikataululla. Upeat videot kertovat Suomen MM-rallin tarinaa sykähdyttävällä otteella niin kotimaiselle kuin kansainväliselle yleisölle. Suosittelemme lämpimästi RajuLiven videotuotantoja kaikille.

Henna Hirvikoski

Videobot

Näistä tuli siis NIIN mageet hittovie! Kiitos super hyvästä työstä teille!

Mika Virmalainen

Suomen Padelliiton kumppanuus- ja
markkinointipäällikkö Mika Virmalainen

RajuLive on olut Padelliiton Cupra Finnish Padel Tourilla isona apuna kehittämässä kumppaneidemme näkyvyyttä hieman erilailla kun ollaan ehkä totuttu. Lähetysgrafiikat ja muut kumppanuusnäkyydet ovat takuulla maailmanluokkaa. Monikameratuotanto tuo katsojille lisäarvoa, mutta tekee myös lähetysten seuraamisesta nautinnollisempaa ja helpompaa.

Gunilla Sjöberg

palvelujohtaja, Aboa Events

RajuLive on toiminut luotettavana kumppaninamme jo usean vuoden ajan. Heidän asiantunteva tiiminsä on varmistanut, että tapahtumiemme tekninen toteutus ja live-striimaukset ovat olleet huippuluokkaa. Konferenssien markkinoinnin vaikuttavuutta ovat lisänneet yhteistyössä toteutetut mainosvideot ja aftermoviet. Suosittelemme lämpimästi RajuLiveä kumppaniksi tapahtumien toteuttamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Keskustellaan tarpeistasi ja suunnitellaan yhdessä.

Johan Ekman
yrittäjä, myynti, vastaava tuottaja
Livetuotannot
041 535 2069
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.