fbpx

Muu media

Luovaa mediaa kaikissa muodoissa. Kuvaa, piirrä, lennä ja äänitä kanssamme.

mELKEIN KUIN MAINOSTOIMISTO

Vaikka RajuLive tunnetaan videotuotannosta, meidän tarjontamme ulottuu paljon laajemmalle. Kattavasta asiantuntemuksestamme ja kalustostamme kumpuaa huippuluokan animaatiot ja graafiset tuotannot, valo- ja ilmakuvaus, sekä audiotuotannot.

Innovatiivisen lähestymistapamme ansiosta voimme tuoda brändisi eloon monella eri tavalla.

mELKEIN KUIN MAINOSTOIMISTO

RajuLive ei ole pelkkä videotuotantoyhtiö, vaan tarjoaa myös muita mediapalveluita, jotka tukevat ja täydentävät tapahtuma- ja videopaluitamme. Meillä on osaamista ja kalustoa valo- ja ilmakuvauspalveluihin, audiotuotantoihin sekä graafisiin palveluihin.

RajuLive ei ole pelkkä videotuotantoyhtiö, vaan tarjoaa myös muita mediapalveluita, jotka tukevat ja täydentävät tapahtuma- ja yritysvideopaluitamme. Meillä on osaamista ja kalustoa valo- ja ilmakuvauspalveluihin, audiotuotantoihin sekä graafisiin palveluihin.

Animointi & grafiikka

Animaatiot ja graafinen suunnittelu ovat avaimia tuomaan syvyyttä ja dynaamisuutta videoosi ja tapahtumiesi sisältöön. Ne eivät ole pelkästään silmänruokaa; ne kertovat tarinaasi, luovat tunnelmaa ja vahvistavat viestiäsi.

Tarjoamme palveluita aina informatiivisista videoista ja logon animoinnista laajoihin mainoskampanjoihin ja animoituun tarinankerrontaan. Erityisosaamistamme ovat suurten LED-pintojen animaatiot ja grafiikat.

Animointi & grafiikka Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

Videotuotantoprosessin selitysvideo

Tällä animoidulla selitysvideolla haluttiin havainnollistaa asiakkaille miten videotuotantoprojekti RajuLiven kanssa etenee ideoinnista valmiiseen videoon asti. Videon kuvat on piirtänyt freelancerimme Anni Shintami ja animoinnin & editoinnin graafikkomme Tiia Malin.

Tilaaja

RajuLive

Kuinka paljon maksaa tietämättömyys?

Informatiivinen animaatiovideo data-analytiikkaan erikoistuneen yrityksen Ready Solutionin tarpeisiin.

Asiakas

Ready Solutions

Orion: R&D2022

Orionin R&D2022-tapahtuma Turun kaupunginteatterissa sai visuaalista loistoa ylleen RajuLiven ottaessaan haltuun ison osan tapahtuman graafisten elementtien suunnittelusta. Tapahtuma sai brändin mukaisen ilmeen, tarjoten osallistujille informatiivisen ja vaikuttavan kokemuksen.

Suunnittelimme infoseinän, kuvausseinän, opastekyltit, pöytäkyltit, flyerin sekä kaulapassit yli viidellesadalle kutsuvieraalle.

Asiakas

Orion

Valokuvaus

Liikkuvan kuvan lisäksi hallitsemme myös tapahtumien, tuotteiden ja henkilöiden pysäyttämisen huomiota herättäviksi still-kuviksi. Laajan verkostoomme kautta löydämme sopivan kuvaajan kuhunkin tarpeeseen.

Tapahtumien tarpeisiin meiltä löytyy myös tuotteistetut paketit kuvausseinäpalveluista asiakkaan omalla ilmeellä valmistetusta taustasta alkaen.

Timelapset puolestaan ovat mainio tapa havainnollistaa esimerkiksi erilaisten hankkeiden tai rakennusprojektien kulkua.

Valokuvaus Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

Ilmakuvaus

Maailma todellakin näyttää erilaiselta lintuperspektiivistä. RajuLiveltä saat ilmakuvat ja -videot laadukkaalla kalustolla ja osaavalla otteella toteutettuna. Meidän piloteilta löytyy Traficomin ja EASAn koulutusten suorittamisesta kertovat sertifikaatit ja yrityksen drone-toiminta on vastuuvakuutettu.

Ilmakuvaus Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

TKU-Rakennuksen EJOT-työmaan taltiointi

Dokumentoimme TKU-Rakennukselle yli vuoden ajan EJOTin uuden toimipisteen rakennusprojektia Maskussa. Kuvatuista videoista ja valokuvista tuotettiin monenlaista materiaalia asiakkaan käyttöön.

Asiakas

EJOT

Tilaaja

TKU-Rakennus

Audiotuotannot

Videoiden lisäksi audiot ovat ottaneet mediakenttää haltuun podcastien muodossa viime vuosina. Me pystymme tuottamaan omassa studiossamme niin podcastit, videoiden voice overit kuin myös erilaiset äänimainokset.. Palvelumme kattaa tarvitatessa pelkän äänittämisen lisäksi myös audioiden suunnittelu- ja tuotantoavun.

Audiotuotannot Esittelyssä

Tutustu esimerkkituotantoihimme

TSE podcast

Turun Seudun Ekonomien podcast-sarja tuotettiin meidän omissa studiotiloissamme Turussa.

Asiakas

Turun Seudun Ekonomit

Kannatuslaulua studiossa

Raision Loimun lentopallon Mestaruusliiga-joukkueen pelaajistoa kävi studiossamme nauhoittamassa kannatuslaulun taustoja.

Riku Niemi

taiteellinen johtaja, Riku Niemi Orchestra (RNO)

Työskentely RajuLiven kanssa oli oikea ratkaisu. Toiminta oli ensikontaktista ja alun suunnitteluvaiheesta alkaen projektin loppuun asti ammattitaitoista, tarkkaa, tehokasta, ystävällistä ja huomaavaista. Henkilökunta on motivoitunutta ja kykenee tilanteen mukaan joustamaan, sekä toimimaan myös itsenäisesti. Korkeaa laatua ja rentoa ilmapiiriä arvostavan toimijan täysosuma yhteistyökumppaniksi.

Sammy Ejder

Viking Line Abp

I am glad that we choose to collaborate with RajuLive when we needed a film to showcase the sustainability work at Viking Line. We are delighted with the outcome of the project, and the film meet our high expectations. The cooperation throughout the entire process was clear and professional, and we appreciate the timely delivery of the finished product. We look forward to working with RajuLive on future projects.

Iivari Kalliomäki

Esteri Group

Brändifilmimme on kyllä erittäin hyvä ja paranee entisestään joka kerta kun sitä katsoo!

Sami Kolsi

viestintäpäällikkö, AKK Sports oy

RajuLiveltä olemme saaneet erinomaiset aftermoviet, joissa ammattilaisten kädenjälki todella loistaa. Yhteistyö on ollut projekteissä tiivistä ja sujuvaa, ja toiveitamme on toteutettu nopeallakin aikataululla. Upeat videot kertovat Suomen MM-rallin tarinaa sykähdyttävällä otteella niin kotimaiselle kuin kansainväliselle yleisölle. Suosittelemme lämpimästi RajuLiven videotuotantoja kaikille.

Henna Hirvikoski

Videobot

Näistä tuli siis NIIN mageet hittovie! Kiitos super hyvästä työstä teille!

Mika Virmalainen

Suomen Padelliiton kumppanuus- ja
markkinointipäällikkö Mika Virmalainen

RajuLive on olut Padelliiton Cupra Finnish Padel Tourilla isona apuna kehittämässä kumppaneidemme näkyvyyttä hieman erilailla kun ollaan ehkä totuttu. Lähetysgrafiikat ja muut kumppanuusnäkyydet ovat takuulla maailmanluokkaa. Monikameratuotanto tuo katsojille lisäarvoa, mutta tekee myös lähetysten seuraamisesta nautinnollisempaa ja helpompaa.

Gunilla Sjöberg

palvelujohtaja, Aboa Events

RajuLive on toiminut luotettavana kumppaninamme jo usean vuoden ajan. Heidän asiantunteva tiiminsä on varmistanut, että tapahtumiemme tekninen toteutus ja live-striimaukset ovat olleet huippuluokkaa. Konferenssien markkinoinnin vaikuttavuutta ovat lisänneet yhteistyössä toteutetut mainosvideot ja aftermoviet. Suosittelemme lämpimästi RajuLiveä kumppaniksi tapahtumien toteuttamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Keskustellaan tarpeistasi ja suunnitellaan yhdessä.

Jani Nieminen
yrittäjä, myynti, vastaava tuottaja
Kuvatuotannot
044 043 2116
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.