fbpx

Rajucast

Näe, näyttäydy ja Löydä uusia ulottuvuuksia.

Ole siellä missä tapahtuu.

RajucastTV on RajuLiven uunituore kansainvälisesti saavutettava livelähetys- ja verkkoseminaarialusta, joka on suunniteltu ja koodattu uusimpia web-teknologioita hyödyntäen ja yhdistellen. Teknisesti ja laadullisesti huippuunsa hiottu RajucastTV on nopea, luotettava ja helppokäyttöinen alusta, jolla voit järjestää erilaisia personoituja verkkotapahtumia. Modernin teknologian mahdollistama kahden ikkunan näkymä soveltuu erinomaisesti mm. pörssiyhtiöiden tulosjulkistuslähetyksiin.

Asiakas voi valita eri tapahtumapolkuja eri kohderyhmille ja määrittää esimerkiksi kuka pääsee osallistumaan tapahtumaasi, joka voi olla julkinen kaikille tai sisäänpääsyä voi rajoittaa rekisteröinnillä, kutsuilla, maksullisilla lipuilla tai pääsykoodeilla.

RajucastTV hyödyntää pilvipalveluita, jotka skaalautuvat automaattisesti tarpeesi mukaan. Voit siis luottaa siihen, että alusta toimii moitteettomasti, oli käyttäjiä sitten kymmeniä tai tuhansia. RajucastTV on myös yhteensopiva eri laitteiden ja selainten kanssa, joten osallistujat voivat nauttia tapahtumastasi missä ja milloin vain. RajucastTV on luova ja moderni ratkaisu verkkotapahtumien järjestämiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Keskustellaan tarpeistasi ja suunnitellaan yhdessä.

Johan Ekman
yrittäjä, myynti, vastaava tuottaja
Livetuotannot
041 535 2069
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.