SILMIINPISTÄVÄÄ LIIKKUVAA KUVAA

Livelähetys

Nykyaikana olemme kaikki verkossa, joka mahdollistaa yhteyden yleisöösi sekä heidän osallistamisen, milloin ja missä tahansa. Striimauksella säästät aikaa ja rahaa, sillä fyysinen liikkuminen muutetaan elämykselliseen ja osallistavaan livelähetykseen, niin yleisön, kuin esiintyjien osalta tarvittaessa.

Meille striimauspalvelu on enemmän kuin vain livelähetys, se on elämys. Osallistava kokemus, jonka tunnelma välittyy niin paikan päällä yleisöllesi kuin verkon toisella puolella oleville. Striimaus voi olla ikimuistoinen juhlatilaisuus, tähtiluokan konsertti, monipuolinen seminaari tai vaikka yhteisöllesi luotu visuaalisesti näyttävä tapahtuma. Toteutamme yhdessä ainutlaatuinen kokonaisuuden sinun ideoistasi ja tarpeista sekä olemme tukenasi ennakkovalmisteluista jälkitoimiin asti. Takaamme laadullisesti ja teknisesti toimivan livelähetyksen alustalla, joka on sopiva kohderyhmällesi niin julkisena lähetyksenä kuin yksityisenä. Lisäksi sinulle jää livelähetyksestä tallenne, joka mahdollistaa sen jakamisen eteenpäin sekä katsojan palaamisen tallenteen ääreen silloin kun heille sopii.

Suora lähetys eli striimi, livestream tai webinaari tapahtumasta toimii kaikilla päätelaitteilla, missä vain. Livelähetys voidaan tehdä myös monikameratuotantona ja lähetykseen voidaan sisällyttää mm. grafiikkaa, tekstiä, kuva kuvassa -palvelu, Twitter-seinä ja chat-ruutu. Katso mallilähetys.

Tagit: livelähetys, livestream, stream, streamaus, striimaus, striimi, webinaari

Pyydä LiveLähetys-tarjous

Videotuotantoprosessi

Videon tilaaminen on näin vaivatonta

Käsikirjoitus
Käsikirjoitus
Kerro meille tarinasi, niin suunnittelemme yhdessä käsikirjoituksen, joka sopii budjettiisi.
Kuvaus
Kuvaus
Tulemme sovittuna ajankohtana taltioimaan tarinasi juuri niin kuin haluat sen kerrottavan.
Jälkikäsittely
Jälkikäsittely
Editoimme brändisi näköisen tarinan nopeasti ja vaivattomasti videon muotoon.
Julkaisu
Julkaisu
Valmis tarinasi on kerrottavissa monissa eri kanavissa. Autamme myös tarinan julkaisussa ja levityksessä.

Pyydä tarjous

Kerro tarpeestasi tai soita

Yhteystiedot

Minua kiinnostaa

Viesti